Back To Top

Surflessen

  /    /  Surflessen

Surflessen

Boek een surfles bij Hookipa Beach. We bieden lessen aan voor de beginnende tot de gevorderde surfer en van jong tot oud. De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen per instructeur en staan in het teken van beleving, plezier en veiligheid. De surflessen worden in het seizoen van mei tot en met september gegeven. De surflessen vinden plaats op de woensdag en zondag.

Pas op! Surfen kan heel verslavend werken.

Surflessen voor kinderen

De surflessen voor kinderen staan in het teken van plezier en veiligheid. Je leert surfen onder begeleiding van gekwalificeerde surfinstructeurs die tevens lifeguard zijn. In kleine groepjes leren zij stap voor stap om te gaan met stromingen en golven. We leren ze de basistechnieken, waarbij je uiteindelijk zelfstandig een golf kunnen uit surfen tot aan het strand. Hierna pakken we door en leren je om down the line te gaan surfen.

De Kids Surflessen vinden tijdens het seizoen (vanaf 1 juni) plaats op zondag van 12:00 – 13:30 gegeven op het strand van Camperduin.

Elke week in het water liggen?

Wil je elke week in het water liggen, nieuwe vrienden maken en elke week iets nieuws leren bij je surfinstructeur? Sluit je dan nu aan bij onze surfclub. Je kan lid worden door een Surfpas aan te schaffen. Met deze pas kan je in het voor, midden of na seizoen de surflessen volgen tegen een gunstige prijs. Wij doen dit om jullie een leertraject aan te bieden. Hierbij gaat het om 3 lesblokken en per les blok worden er 6 weken les gegeven op de zondag om 9:30 (het eerste lesblok start 6 juni). Gedurende de 6 lesweken boeken we effectievere voortgang omdat we elke les doorbouwen op de lessen ervoor. Daarnaast surf je elke week met een vaste instructeur waardoor er meer persoonlijke begeleiding mogelijk is.

De surfpassen van 2021:

Voorseizoenpas 30 mei t/m 4 juli
Hoogseizoenpas 11 juli t/m 15 augustus
Naseizoenpas 22 augustus t/m 26 september

surflessen bij Hookipa

surf prijzen

We bieden verschillende mogelijkheden. Alle lessen zijn inclusief wetsuit en board. De lessen duren maximaal 2 uur. Diploma’s A en B zijn vereist. Tussen 1 mei en 1 oktober worden er elke zaterdag van 10:00 – 11:30 en op zondag van 10:00 – 11:30 surflessen gegeven.

  • € 30,-
  • € 35,-
  • € 120,-

Surflessen voor volwassenen

De surflessen voor volwassenen staan in het teken van plezier en veiligheid. De Volwassenen leren surfen onder begeleiding van gekwalificeerde surfinstructeurs die tevens lifeguard zijn. In kleine groepjes gaan zij stap voor stap werken aan het verbeteren van hun surf skills. We leren ze technieken die vervolg geven aan de basistechniek, waarbij ze uiteindelijk zelfstandig een ongebroken golf kunnen pakken.

De Volwassenen Surflessen worden tijdens het seizoen op zondag van 12:00 – 14:00 gegeven op het strand van Camperduin. De surfles gaat alleen door bij minimaal 4 aanmeldingen dus neem vooral je vrienden mee!