Back To Top

Surflessen

  /    /  Surflessen

✔️     Gecertificeerde instructeurs

✔️     Lesgarantie

✔️     Kleedkamers en douches

✔️     Een gezellig paviljoen met een passie voor zee en wind

✔️     Verhuur materiaal

✔️     Unieke lesgeefstijl

Golfsurfles

surflessen bij Hookipa

surf prijzen

Wij bieden verschillende mogelijkheden. Alle lessen zijn inclusief wetsuit en board. De lessen duren 2 uur. Diploma A is vereist. Tussen 30 april en 8 oktober worden er elke woensdag van 16:00 – 18:00 en zondag van 10:00 – 1200, 13:00 – 15:00 en 16:00 – 18:00 surflessen gegeven.

  • € 35,-
  • € 35,-
  • vanaf € 15,-
  • € 35,-
Surfplezier
Gecertificeerde instructeur
Veilige omgang met materiaal en zee
Surf Theorie
Peddelen en pronen
Take-off (opstaan)
  • € 165,-
Losse surfles
Eigen aftekenlijst
Zee-theorie
Surf-theorie
Verdeling lesgroepen afhankelijk van surf niveau
Down the line surfen
  • vanaf € 25,- p.p.
Surfplezier
Gecertificeerde instructeur
Veilige omgang met materiaal en zee
Peddelen en pronen
Take-off (opstaan)
Chips en drinken na de tijd

De surfpassen van 2023

Earlybirds       30 april t/m 4 juni

Voorseizoen   11 juni t/m 16 juli

Hoogseizoen  23 juli t/m 27 augustus

Naseizoen       3 september t/m 8 oktober

Surfles Tijden:

Woensdag

16:00 t/m 18:00

Zaterdag

13:00 t/m 15:00 (losse surfles)

 

Surfles Tijden:

Zondag

10:00 t/m 12:00 (surfpas)

13:00 t/m 15:00 (losse surfles)

16:00 t/m 18:00 (losse surfles)

Pas op! Surfen kan heel verslavend werken.

Boek een surfles bij Hookipa Beach. We bieden lessen aan voor de beginnende tot de gevorderde surfer en van jong tot oud. De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen per instructeur en staan in het teken van beleving, plezier en veiligheid. De surflessen worden in het seizoen van mei tot en met september gegeven. De surflessen vinden plaats op de zondag.

Surflessen voor kinderen

De surflessen voor kinderen staan in het teken van plezier en veiligheid. Je leert surfen onder begeleiding van gekwalificeerde surfinstructeurs die tevens lifeguard zijn. In kleine groepjes leren zij stap voor stap om te gaan met stromingen en golven. We leren ze de basistechnieken, waarbij ze uiteindelijk zelfstandig een golf kunnen uitsurfen tot aan het strand. Hierna pakken we door en leren ze om down the line te gaan surfen.
De Kids Surflessen vinden tijdens het seizoen (vanaf 30 april) plaats op zondag van 10:00 – 12:00 uur op het strand van Camperduin.

Elke week in het water liggen?

Wil je elke week in het water liggen, nieuwe vrienden maken en elke week iets nieuws leren bij je surfinstructeur? Sluit je dan nu aan bij onze surfclub! Je kan lid worden door een Surfpas aan te schaffen. Met deze pas kan je in het voor-, midden- en naseizoen de surflessen volgen tegen een gunstige prijs. Wij bieden jullie dan een leertraject aan. Hierbij gaat het om 3 lesblokken en per lesblok wordt er 6 weken lesgegeven op de woensdag 16:00 uur en zondag om 10:00 uur (het eerste lesblok start 30 april ). Gedurende de 6 lesweken boeken we effectievere voortgang, omdat we elke les doorbouwen op de lessen ervoor. Daarnaast surf je elke week met een vaste instructeur, waardoor er meer persoonlijke begeleiding mogelijk is.

Surflessen voor volwassenen

De surflessen voor volwassenen staan in het teken van plezier en veiligheid. De volwassenen leren surfen onder begeleiding van gekwalificeerde surfinstructeurs die tevens lifeguard zijn. In kleine groepjes gaan zij stap voor stap werken aan het verbeteren van hun surf skills. We leren ze technieken die vervolg geven aan de basistechniek, waarbij ze uiteindelijk zelfstandig een ongebroken golf kunnen pakken.
De Volwassenen Surflessen worden tijdens het seizoen op zondag van 10:00 – 12:00 uur gegeven op het strand van Camperduin. De surfles gaat alleen door bij minimaal 4 aanmeldingen, dus neem vooral je vrienden mee!

Golfsurfles