Back To Top

Kitesurflessen

  /    /  Kitesurflessen

Kitesurflessen

Boek een kitesurfles bij Hookipa Beach. We bieden lessen aan voor de beginnende tot de gevorderde kitesurfer en van jong tot oud. De lessen worden gegeven met maximaal twee cursusisten onder één kite en maximaal twee kites per instructeur. Bij Hookipa leggen we de nadruk op leskwaliteit en veiligheid.

Ben jij opzoek naar de goedkoopste kitesurflessen? Zoek dan nog maar even door. Ben je opzoek naar kwaliteit, professionele begeleiding en les op één van de mooiste en rustigste plekken van Nederland? Dan zijn wij jou school!

Wij geven les vanaf mei en bieden een hoop verschillende pakketen en mogelijkheden aan.

De watersport waar Nederland perfect voor is!

Kitesurflessen voor iedereen

Leer kite zoals jij het wilt! Wij bieden onze kitesurflessen aan in een aantal verschillende pakketen. Waarbij wij altijd de zelfde lesstructuur aanhouden zodat wij ongeacht jou leercurve altijd kunnen zorgen dat je met niveau genoten les krijgt.

Proefles

Proefles

1,5 uur proefles
Zelf meemaken hoe het is om te kite, de instructeur gaat jou introduceren aan de sport. Na deze kennismaking weet je zeker dat je wilt leren kite!

10-uren cursus

Jouw ticket to ride!

10 uur cursus, we beloven niet dat dit genoeg is maar meestal zijn dit precies genoeg uren om jou helemaal ready te maken om zelfstandig verder te leren.

Privéles

Privéles

Wil jij helemaal op je eigen tempo leren kite?

Tijdens de privé les ben jij het middelpunt van alle aandacht.

 

Kitesurf kamp

Kitekamp

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar? Kom dan een week lang op kitesurfkamp!

Een week die draait om kitesurfen, maar waar je nog veel meer gaat doen en leren!

Veiligheid en keurmerk

Bij Hookipa zetten we kwaliteit en veiligheid altijd naast plezier en beleving. De kite lessen worden uitgevoerd door professionele instructeurs volgens de richtlijnen en veiligheidseisen van de VDWS. Dit is de Duitse watersport bond en zoals alles uit Duitsland beloofd dit pure kwaliteit (geen zorgen je instructeur spreekt gewoon Nederlands).

Kitesurflessen voor gevorderde

Wij helpen je graag met het maken van de volgende stap! Of je nu wilt leren golfrijden, je eerste sprong wilt maken of een kiteloop wilt zetten. Wij hebben het specialisme in huis! Zo worden bijvoorbeeld alle spring clinics verzorgd door Stijn Koster. Uiteraard kan je ook privéles of met ze tweeën les van Stijn krijgen.

Kite prijzen

We bieden verschillende mogelijkheden. Alle lessen zijn inclusief wetsuit en materiaal. De lessen duur is afhankelijk van de wind en de gemaakte afspraak.

Wij verzorgen de lessen van mei t/m oktober

  • € 59,- p.p.
  • € 279,-
  • € 79,-
  • € 375,-