Back To Top

Kitesurflessen voor gevorderden

  /    /  Kitesurflessen voor gevorderden

Kitesurflessen voor gevorderden

Wij helpen je graag met het maken van de volgende stap! Of je nu wilt leren golfrijden, je eerste sprong wilt maken of een kiteloop wilt zetten. Wij hebben het specialisme in huis! Zo worden bijvoorbeeld alle spring clinics verzorgd door Stijn Koster. Uiteraard kan je ook privéles of met ze tweeën les van Stijn krijgen.

Gevorderde lessen en clinnics van één van de beste Nederlandse Kitesurfers!

Heb jij je eigen kite al maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Kom bij ons meedoen met een guided kiting sessie. Je gaat zelf het water op met je eigen of gehuurde spullen. De instructeur kijkt mee en vaart mee, hij houd je in de gaten en samen zetten jullie de puntjes op de I, zodat je voortaan vertrouwd het water opgaat.

Ben jij al stappen verder en wil je beginnen met je eerste sprongen, nog hoger leren springen of andere tricks op hoogte of dicht bij de grond leren? Wij hebben hier in de buurt één van de beste kiters van de wereld wonen, met een vlak water wereldrecord van ruim 33m hoogte is dit geen grootspraak maar hoogspraak. Stijn verzorgt bij ons de pro clinnics, kom jij leren vliegen?

Kiteclub

Ben jij opzoek naar je eerste of meer kitebuddy’s? Dan is de Hookipa Kiteclub wat voor jou. Met een actief leden bestand is er bijna altijd wel iemand die meewilt of sowieso al gaat.

Gevorderde lessen

  • € 120,- p.p.
  • € 120,- p.p.
  • € 120,- p.p.

Het complete pakket! 

Naast de reguliere pakketen bieden wij ook een full service pakket aan waarbij jij binnen een zomer van strandganger veranderd naar een echte kite-surfer!

Dit pakket bestaat uit:

  • 10 les uren
  • 3 uur gebruik trainerkite
  • 6 uur guided kiting met materiaal
  • Hookipa jaar lidmaatschap
  • VDWS licentie

Kosten: 850 euro

Neem je dit pakket af dan krijg je dus een scala aan mogelijkheden. Na je eerste les kan zelfstandig buiten de lessen om gebruik maken van een Viron trainer kite, hierdoor kan je zorgen dat jou kite controle perfect is voordat je het water ingaat. Hiernaast mag je van ons ook vrienden uitnodigen om hen jou nieuwe skills te laten zien en voelen.

Je bent lid van de club, kite maatjes hoef je niet meer te zoeken en je hoort via de app ook nog eens wanneer het waait. Daarnaast organiseren wij elke maand nog een leuke activiteit waar je aan mee kan doen!

Supervisie Les:
Vaak zien we een deel van onze cursisten na de 10 uur les in een gat vallen, de sport is leuk maar de investering die nu gedaan moet worden is wel heel groot. Daarom zit er nog 6 uur Supervisie Les (incl. materiaal) in het pakket, nog even zelfstandig oefenen maar dan wel met tips en supervisie. Hierna is de keuze om je eigen spullen aan te schaffen waarschijnlijk snel gemaakt!