Back To Top

20 uren Cursus

  /    /  20 uren Cursus

20 Uren Cursus

Wil jij leren kiten op een unieke manier en op één van de meest unieke locaties in Nederland? Dan zit je hier goed! Wij geven niet zomaar les, maar wij geven les via onze eigen methode.

Kijk jij ook vaak naar kitesurfers en denk je, dat wil ik ook!

Bij Hookipa kite leggen wij de nadruk op leskwaliteit en veiligheid. Daarom worden de lessen gegeven met maximaal twee cursisten onder één kite en
maximaal twee kites per instructeur. Op deze manier is er echt aandacht voor jou als cursist.
Zo leer je niet alleen de basis van het kitesurfen, maar kun jij een echte kitesurfer worden.
Zodat jij na 20 uren cursus een zelfverzekerde kitesurfer bent.

Jouw vaardigheden worden op een competentielijst bijgehouden die persoonlijk aan jou is verbonden. Heb je les gehad, maar heb je nog niet alle vaardigheden behaald binnen die les, dan is dat geen probleem. Je kunt na de les een nieuw moment plannen samen met een buddy, om verder te oefenen aan de competenties. Dit doe je altijd onder toezicht en begeleiding van een ervaren kiteleraar die jou altijd tips kan geven bij jouw proces als kitesurfer.

Wat zit er in de 20 Uren cursus
10 uren met een leraar
10 Uren Supervisie Les

Wat houdt supervisie les in?

Tijdens deze les ga je zelfstandig met jouw buddy het geleerde in de les van de kitesurfinstructeur verder oefenen.
Dit betekent dat je met jouw aftekenlijst precies kan zien waar je bent.
Je kan thuis dan ook zien wat je moet oefenen. Dit kan via de QR-code op de aftekenlijst. Je komt dan bij ons Youtube kanaal uit. Deze korte filmpjes leggen jou nog eens uit hoe de oefening of techniek zou moeten als je dit bent vergeten!

Kiteclub

Ben jij opzoek naar je eerste of meer kitebuddy’s? Dan is de Hookipa Kiteclub wat voor jou. Met een actief leden bestand is er bijna altijd wel iemand die meewilt of sowieso al gaat.

20 of 30 Cursus 

  • € 600,- p.p.